Accu Noord

Categorieën

Zonnepanelen

Programma zonnepanelen en alle benodigde toebehoren voor een geslaagde stroom opbrengst van de zon. Van kabels tot de panelen en van laadstroomverdelers tot bevestigingsmateriaal. Alle benodigde artikelen vindt u hier. Ook is het mogelijk om bij Accu Noord veedrinkbakken te bestellen welke uitgerust zijn met accu, zonnepaneel, pomp en accessoires. Ook voor losse onderdelen bent u bij Accu Noord op uw plek.


Functieschakeling en Contacten

Categorie vol met drukknoppen, schakelaars, panelen en inbouwcontacten. Wilt u simpelweg een aan/uit functie creëren, een pulserende functie, standby standen of iets anders. Voor elke vraag hebben wij de juiste schakelaar. In dit programma zijn de accuschakelaars niet vertegenwoordigd, dit gaat enkel voor het schakelen van een toepassing, niet de totale stroomtoevoer. Onderstaand vindt u de schakelaars opgedeeld in categoerieën. Kies de schakelaar of drukknop welke het beste bij uw toepassing past.


Elektronica, Gadgets en Toebehoren

Een categorie vol elektronica, gadgets en toebehoren. Prachtige gadgets welke vaak draaiende zijn op 12 en 24 volt systemen. Verder is dit programma verrijkt met ander handige toebehoren welke het leven leuker, spannender en vrolijker kunnen maken.


Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar Luxemburg & België: € 15,00
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 3,49
Laag tarief LU & BE: 8,49

Kenteken Zoeker

Kenteken Zoeker

Zoek Accu Noord artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Accu Noord

  • Accu Noord Twitter
  • Accu Noord Google+

Op alle producten en of diensten van Accu Noord zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Accu Noord | Hogedijk 7 | 9842 PZ Niezijl | E: info@accunoord.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01