Accu Noord

Accu Noord naar Duurzaam

Al een behoorlijke tijd geleden heeft Accu Noord gekozen om voor een duurzamere manier te gaan van ondernemen. Onderdelen waar wij zelf invloed op hebben zijn in kaart gebracht en hebben we een actieplan voor gemaakt. Zo ook ons verpakkingmateriaal. Alle orders welke wij zelf inpakken en verzenden zijn verpakt in materialen welke wij inkopen. Hier is een omslag in gemaakt. De laatste dozen welke we nog op de plank hadden liggen zonder duurzaamheidkenmerk zijn met ingang van vandaag op geraakt. Als vervanger hiervoor hebben we dan ook voor een dozen gekozen met een duurzaamheidkenmerk van PostNL. Met deze duurzame dozen, zoals u onderstaand kunt zien, kunnen we weer een tijdje vooruit!

Accu Noord Sponsor van ZVV Grijpskerk

Na een lastige corona periode voor sportverenigingen en de sporters zelf hebben wij ons verbonden aan zaalvoetbalvereniging ZVV Grijpskerk. Sinds enkele maanden mogen wij trots zijn dat tevens onze bedrijfsnaam op de borst van het vriendenteam van ZVV Grijpskerk mag staan. Dit team wordt gezien als het hart van de vereniging. Het voetballend vermogen van de vereniging mag dan in de andere 3 teams van ZVV Grijpskerk spelen; de voorzitter, penningmeester en verschillende clubmensen op het gebied van het verenigingsleven spelen allen in dit elftal bepalende elftal. Waar hun activiteiten lang na de 2x 25 minuten zaalvoetbal doorgaan, vinden wij het van groot belang om deze groep te steunen waar wij kunnen.

https://twitter.com/ZvvGrijpskerk

Persservice Geopend

Accu Noord maakt sinds de oprichting accukabels op maat voor bedrijven. Nu stellen we deze persdienst ook ter beschikking voor consumenten! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk via de onderstaande link de mogelijkheden voor het op maat maken van Accukabels.

Klik hier voor onze persservice!

Nieuw Logo voor Accu Noord

Met trots presenteren we ons nieuw logo! Joost van Degelijk Design uit Groningen heeft voor ons een gloednieuw logo ontworpen. Hiermee hebben we een nieuw fris gezicht gekregen. Bedankt Joost!

Zeg nou zelf, een plaatje toch?

Off-grid Bodem Saneren

Afgelopen zomer is bij ons de vraag binnen gekomen of wij kunnen ondersteunen bij een uniek project. In Winschoten diende er bodemsanering plaats te vinden op een locatie waar geen stroom aanwezig was. Deze installatie dient dan ook geheel autonoom te draaien.

Samen met Exalto BV zijn we deze uitdaging aangegaan om tot een passende oplossing te komen. Een zeecontainer werd aangeboden door onze eindklant (Antea Groep) en hier werd de installatie in gemonteerd. Dit werd gedaan op het terrein van Exalto te Grou.

Productkeuze

Vanwege de gevraagde capaciteit van de pomp is er een keuze gemaakt voor een stevige batterij met genoeg capaciteit. Gezien de intensiviteit van het gebruik (dagelijks) en de korte laadmogelijkheid (enkel overdag, wanneer de pomp tevens in bedrijf is) is er gekozen voor een Lithium oplossing.

De installatie is afgezekerd met onderdelen van BEP Marine, en een Mastervolt laadregelaar regelt de lading van de zon welke uiteraard toepasbaar is op de Lithium accu.

Om de gevraagde capaciteit en een veiligheidsbuffer te blijven voeden is er een ruime voldoening aan zonnepanelen geplaatst boven op de container. Het uiteindelijke resultaat is een solide systeem welke dag in dag uit zijn taak kan volbrengen. Iets waar wij, onze partner en de eindklant trots op zijn!

Verzenden binnen Nederland: € 8,-
Verzenden naar België: € 15,-
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 5,49
Laag tarief BE: 9,99

Zoek Accu Noord artikel

Accu Noord Aanbieding

Nieuwsbrief

 

Follow Accu Noord

  • Accu Noord Twitter
  • Accu Noord Google+

Op alle producten en of diensten van Accu Noord zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Accu Noord | Hogedijk 7 | 9842 PZ Niezijl | E: info@accunoord.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01