Accu Noord

Nieuw Logo voor Accu Noord

Met trots presenteren we ons nieuw logo! Joost van Degelijk Design uit Groningen heeft voor ons een gloednieuw logo ontworpen. Hiermee hebben we een nieuw fris gezicht gekregen. Bedankt Joost!

Zeg nou zelf, een plaatje toch?

Persservice Geopend

Accu Noord maakt sinds de oprichting accukabels op maat voor bedrijven. Nu stellen we deze persdienst ook ter beschikking voor consumenten! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk via de onderstaande link de mogelijkheden voor het op maat maken van Accukabels.

Klik hier voor onze persservice!

Off-grid Bodem Saneren

Afgelopen zomer is bij ons de vraag binnen gekomen of wij kunnen ondersteunen bij een uniek project. In Winschoten diende er bodemsanering plaats te vinden op een locatie waar geen stroom aanwezig was. Deze installatie dient dan ook geheel autonoom te draaien.

Samen met Exalto BV zijn we deze uitdaging aangegaan om tot een passende oplossing te komen. Een zeecontainer werd aangeboden door onze eindklant (Antea Groep) en hier werd de installatie in gemonteerd. Dit werd gedaan op het terrein van Exalto te Grou.

Productkeuze

Vanwege de gevraagde capaciteit van de pomp is er een keuze gemaakt voor een stevige batterij met genoeg capaciteit. Gezien de intensiviteit van het gebruik (dagelijks) en de korte laadmogelijkheid (enkel overdag, wanneer de pomp tevens in bedrijf is) is er gekozen voor een Lithium oplossing.

De installatie is afgezekerd met onderdelen van BEP Marine, en een Mastervolt laadregelaar regelt de lading van de zon welke uiteraard toepasbaar is op de Lithium accu.

Om de gevraagde capaciteit en een veiligheidsbuffer te blijven voeden is er een ruime voldoening aan zonnepanelen geplaatst boven op de container. Het uiteindelijke resultaat is een solide systeem welke dag in dag uit zijn taak kan volbrengen. Iets waar wij, onze partner en de eindklant trots op zijn!

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar Luxemburg & België: € 15,00
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 3,49
Laag tarief LU & BE: 8,49

Zoek Accu Noord artikel

Accu Noord Aanbieding

Nieuwsbrief

 

Follow Accu Noord

  • Accu Noord Twitter
  • Accu Noord Google+

Op alle producten en of diensten van Accu Noord zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Accu Noord | Hogedijk 7 | 9842 PZ Niezijl | E: info@accunoord.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01